Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
Strona 1 z 1 |
[ Wątki: 15 ] |
|
|||||||
Wątki | Autor | Odpowiedzi | Wyświetlone | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Gwiazdka 2016 | 2 |
16608 |
19 gru 2016, o 21:07 |
||||
Generator dymu | 6 |
18959 |
25 lis 2016, o 22:07 |
||||
Wędzone jaja. | 2 |
11533 |
12 wrz 2016, o 18:39 |
||||
hiszpańska łopatka dojrzewająca | 0 |
9372 |
22 kwi 2015, o 22:48 |
||||
Świateczna szynka | 1 |
11482 |
5 maja 2014, o 19:22 |
||||
Wędzona rolowana pierś indyka | 4 |
19531 |
7 kwi 2012, o 20:09 |
||||
Prosciutto di Parma wg Anglika (River Cottage) | 4 |
16117 |
9 mar 2012, o 23:59 |
||||
Parzenie wędlin | 3 |
19900 |
27 gru 2011, o 23:33 |
||||
Książka o wyrobie wędlin domowych | 10 |
31209 |
28 lis 2011, o 13:17 |
||||
wędzenie samodzielne | 14 |
38488 |
10 lis 2011, o 18:39 |
||||
Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika | 38 |
78572 |
5 paź 2010, o 18:35 |
||||
Warsztaty majowe 8 - maja | 16 |
38615 |
25 kwi 2010, o 22:42 |
||||
Polędwica wędzona surowa dla początkujących. | 2 |
14638 |
25 mar 2010, o 21:16 |
||||
Suszony wyrób mięsny | 4 |
14053 |
7 lut 2010, o 11:32 |
||||
Strona 1 z 1 |
[ Wątki: 15 ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
Kto przegląda forum |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |
|
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników |