Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
Strona 1 z 1 |
[ Wątki: 15 ] |
|
|||||||
Wątki | Autor | Odpowiedzi | Wyświetlone | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Gwiazdka 2016 | 2 |
16489 |
19 gru 2016, o 21:07 |
||||
Generator dymu | 6 |
18922 |
25 lis 2016, o 22:07 |
||||
Wędzone jaja. | 2 |
11514 |
12 wrz 2016, o 18:39 |
||||
hiszpańska łopatka dojrzewająca | 0 |
9346 |
22 kwi 2015, o 22:48 |
||||
Świateczna szynka | 1 |
11466 |
5 maja 2014, o 19:22 |
||||
Wędzona rolowana pierś indyka | 4 |
19512 |
7 kwi 2012, o 20:09 |
||||
Prosciutto di Parma wg Anglika (River Cottage) | 4 |
16093 |
9 mar 2012, o 23:59 |
||||
Parzenie wędlin | 3 |
19882 |
27 gru 2011, o 23:33 |
||||
Książka o wyrobie wędlin domowych | 10 |
31151 |
28 lis 2011, o 13:17 |
||||
wędzenie samodzielne | 14 |
38452 |
10 lis 2011, o 18:39 |
||||
Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika | 38 |
78473 |
5 paź 2010, o 18:35 |
||||
Warsztaty majowe 8 - maja | 16 |
38545 |
25 kwi 2010, o 22:42 |
||||
Polędwica wędzona surowa dla początkujących. | 2 |
14618 |
25 mar 2010, o 21:16 |
||||
Suszony wyrób mięsny | 4 |
14031 |
7 lut 2010, o 11:32 |
||||
Strona 1 z 1 |
[ Wątki: 15 ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
Kto przegląda forum |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |
|
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników |