Łódzki Klub Winiarzy
http://www.klubwiniarzy.pl/forum/

XXVIII
http://www.klubwiniarzy.pl/forum/viewtopic.php?f=50&t=342
Strona 2 z 5

Autor:  Marek [ 23 lut 2012, o 13:52 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

Może być i 23, ale chciałem zwrócić uwagę na to, że do zlotu czerwcowego będzie wówczas mało czasu - jakieś 2,5 miesiąca.

Autor:  Galadhen [ 23 lut 2012, o 15:01 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

Marek napisał(a):
Może być i 23, ale chciałem zwrócić uwagę na to, że do zlotu czerwcowego będzie wówczas mało czasu - jakieś 2,5 miesiąca.


Nie wiem jak Wy, ale ja dam radę:)

Autor:  Geronimo [ 23 lut 2012, o 18:47 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

Galadhen napisał(a):
Nie wiem jak Wy, ale ja dam radę:)


Też się czuję na siłach ;)
pozdrawiam

Autor:  Damian [ 27 lut 2012, o 09:51 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

Troszkę posprzątałem ;) .

No to termin mamy w zasadzie ustalony (23 marca) a co z lokum?

Autor:  general aidid [ 27 lut 2012, o 11:34 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

Myślałem, że stanęło na Fabryce.

Autor:  Geronimo [ 27 lut 2012, o 11:40 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

Witajcie ;)
Jeśli chodzi o konkurs to może wina białe ? Tylko się zastanawiam, z dziką różą czy bez niej?
pozdrawiam

Autor:  Krzysztof [ 27 lut 2012, o 17:46 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

Moim zdaniem nie można włączać do konkursu "wina białe" wina z dzikiej róży gdyż ta nawet średnio wykonana wykasza inne.
Proponuję konkurs "wina białe" z wyłączeniem dzikiej róży. I tak pomimo tego ograniczenia, wina słodkie będą miały przewagę nad winami wytrawnymi. Chcę powiedzieć że wina słodkie gorzej wykonane będą lepiej oceniane niż lepiej zrobione wytrawne.
Dziką różę zazwyczaj robimy jako słodką.

Autor:  Łukasz [ 27 lut 2012, o 19:48 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

To może po prostu wina białe wytrawne i nie wyłączac dzikiej róży (i tak mało kto robi ją wytrawną)

Autor:  mercedes i Filipek [ 29 lut 2012, o 11:26 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

my niestety tym razem nie wyrobimy, ale czerwiec... kto wie :) pewnie tak. Ale Wam życzymy udanej degustacji

Autor:  Marcin [ 1 mar 2012, o 00:48 ]
Tytuł:  Re: XXVIII

Też jestem za konkursem wina białe :) ale można by podzielić na wytrawne i słodkie bo tak jak pisze Krzysztof nawet kiepskie słodkie będzie miało lepsze noty niż najlepsze wytrawne DR.

Strona 2 z 5 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/