|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ Wątki: 15 ] |
|
|
|||||||
| Wątki | Autor | Odpowiedzi | Wyświetlone | Ostatni post | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Gwiazdka 2016 | 2 |
25170 |
19 gru 2016, o 21:07 |
||||
| Generator dymu | 6 |
27084 |
25 lis 2016, o 22:07 |
||||
| Wędzone jaja. | 2 |
16235 |
12 wrz 2016, o 18:39 |
||||
| hiszpańska łopatka dojrzewająca | 0 |
13009 |
22 kwi 2015, o 22:48 |
||||
| Świateczna szynka | 1 |
16006 |
5 maja 2014, o 19:22 |
||||
| Wędzona rolowana pierś indyka | 4 |
25697 |
7 kwi 2012, o 20:09 |
||||
| Prosciutto di Parma wg Anglika (River Cottage) | 4 |
22059 |
9 mar 2012, o 23:59 |
||||
| Parzenie wędlin | 3 |
25329 |
27 gru 2011, o 23:33 |
||||
| Książka o wyrobie wędlin domowych | 10 |
42205 |
28 lis 2011, o 13:17 |
||||
| wędzenie samodzielne | 14 |
51040 |
10 lis 2011, o 18:39 |
||||
| Warsztaty jesienne 1-3 pażdzernika | 38 |
103189 |
5 paź 2010, o 18:35 |
||||
| Warsztaty majowe 8 - maja | 16 |
52339 |
25 kwi 2010, o 22:42 |
||||
| Polędwica wędzona surowa dla początkujących. | 2 |
19192 |
25 mar 2010, o 21:16 |
||||
| Suszony wyrób mięsny | 4 |
19172 |
7 lut 2010, o 11:32 |
||||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ Wątki: 15 ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)] |
Kto przegląda forum |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |
|
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników |