Geronimo napisał(a):
Witajcie
Łukasz - Asiek tę książkę ma i opisała swoje wrażenia.
Natomiast nikt z nas jej nie posiada.
Skąd my znamy powielanie przepisów bez uprzedniego sprawdzenia ?

Jest to niestety praktyka często stosowana w różnego rodzaju poradnikach.
pozdrawiam
D.G.
Wiesz Geronimo, bardziej chodzi o zarzuty o komercyjność.
asiek napisał(a):
Komercyjność to mi kojarzyła mi się głównie z mocno stylizowanym wydaniem.
Niestety na tym polega marketing, jeżeli trzeba coś sprzedać to trzeba najpierw zwrócić czyjąś uwagę, a najlepiej zrobić to wizualnie.
Kwestie przepisów nie poruszam bo książki nie widziałem na oczy, ale zarzucanie jej czegoś tylko dlatego że samemu robi się inaczej też jest nie na miejscu.
asiek napisał(a):
Cześć

Nie kupuj, nie warto moim skromnym zdaniem, mężowaty dostał na gwiazdę, większość przepisów zalatuje wyrobem komercyjnym

asiek napisał(a):
Generalnie dla zupełnego laika może być i pewnie wiele ciekawych rzeczy się dowie.
asiek napisał(a):
Samą teorię poglądowo warto przeczytać
Jeden cytat wyklucza drugi.
asiek napisał(a):
Z tego co pamiętam, dużo chemicznych dodatków i przepisy trudne do domowej realizacji.
Dalej czekam na merytoryczne wytłumaczenie tej kwestii.
Geronimo napisał(a):
Witajcie
Skąd my znamy powielanie przepisów bez uprzedniego sprawdzenia ?

Jest to niestety praktyka często stosowana w różnego rodzaju poradnikach.
No cóż, jak zarobić a się nie narobić i tyle w temacie.